Accessoires

Wat maakt een huis uw thuis? Dat zijn vaak de persoonlijke tinten en eigenaardigheden die u aan uw interieur toevoegd. Alleen mooie meubels maakt immers nog geen interieur!

ByThijs zijn we van mening dat vanaf de zitplaats alles wordt bekeken en beoordeelt. Eenmaal zittend op uw schapenleren of chesterfield meubel dan ziet u die niet meer in zijn geheel en komt de focus meer te liggen op de rest van het interieur en daarmee de accessoires/ en persoonlijke tintjes.

Zelf laten we ons inspireren door de zogeheten Grandtour stijl. Alles mag en alles kan als het plaatje maar klopt. De Grandtour stijl heeft zijn oorsprong in de 18e eeuw waarin de welgestelden een rondreis maakten door het vasteland van Europa en later zelfs ver daarbuiten. Op deze reizen werden er souvenirs meegenomen als bewijs en herinnering aan hun verre reizen. Deze souvenirs kwamen in de landhuizen terecht en vormden zo een persoonlijke tint in ieders interieur. Het leuke is dus dat met deze stijl er letterlijk en figuurlijk geen grenzen zijn. Wat mooi is is mooi! Of het nu oud, nieuw, klassiek, modern of futuristisch is. Wij oordelen niet en mooi is mooi!

Bel: +31 622989501

Mail: info@ByThijs.nl

BY THIJS UNIQUE & ANTIQUE INTERIOR

Gespecialiseerd in het in- en verkopen van antiek