Verzenden en bezorgen

Pakket lichter dan 30KG

Onze pakketverzendingen <30 kg worden verzorgd door PostNL. Wij verpakken onze pakketten uiteraard zorgvuldig. De kosten variëren van €9,25 voor een pakket van 1-10 kg tot € 15,50 voor een pakket tussen de 10-30 kg die binnen de door PostNL gestelde afmetingen vallen. Risicopakketten zoals goederen waarin bijv. veel glas verwerkt is versturen wij in overleg met de klant. Wij versturen uw pakket bijna altijd op de dag zelf of de dag na ontvangst betaling. Verzending geschiedt sowieso binnen 3 werkdagen na ontvangst betaling. Heeft u een vraag over verzending of de verzendkosten? Contact ons!

Pakket zwaarder dan 30 KG

De bezorging van grotere, zwaardere en tevens breekbare producten worden verzorgd door een extern transportbedrijf. Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak voor bezorging. Bezorging geschiedt binnen 3 weken na uw bestelling. Meestal is het binnen 1 tot 2 weken al mogelijk.

Belangrijk!

De producten kunnen bij u geleverd worden: maandag t/m vrijdag tot aan de voordeur en alleen op de begane grond. U dient het product zelf naar binnen te brengen en op de plek te zetten. Uw adres dient uiteraard normaal toegankelijk te zijn voor een grote bestelbus dan wel vrachtwagen. De kosten variëren, met een minimum van €100,00. Indien u de producten liever geleverd wilt hebben op het door u gewenste tijdstip en op de plek gezet wilt hebben (uitsluitend begane grond), dan kunt u contact met ons opnemen om dit te bespreken.

Zelf regelen

Uiteraard bent u ook van harte welkom om het door u aangekochte item zelf op te halen.

BY THIJS UNIQUE & ANTIQUE INTERIOR

Gespecialiseerd in het in- en verkopen van antiek